Thermonem MS 66

VODOOTPORNI ELASTIČNI REPARACIONI MALTER

VODOOTPORNI ELASTIČNI REPARACIONI MALTER To je elastičan, nepropusni, nepukao, cementni reparaturni malter visoke čvrstoće prijanjanja.Modifikovan je aditivima polimera i vlakana. To je izuzetno izdržljiv malter za popravke pri niskom unutrašnjem
naprezanju i debelim aplikacijama.Koristi se za popravke betona, pripremu poda pre hidroizolacije, zatvaranje rupa za šipke I skošenja.
OBLASTI UPOTREBE
* Za površinske popravke pre hidroizolacije.
* Popravke betona, gipsa I košuljice.
* Popunjavanje segregacionih i rupa od šipki.
* Koristi se za popravke.
NAČIN NANOŠENJA
Priprema površine: Površine na koje se nanosi moraju biti prethodno čiste i suve. Ako postoje faktori koji smanjuju prianjanje kao što su slobodne čestice, ulje, prljavština,blato na površini, treba ih ukloniti. Pukotine ili segregacije koje treba popraviti treba iskopati najmanje 2 cm u dubinu.Pre nanošenja, preporučujemo nanošenje THERMONEM 06 LATEKS (200 mL/m²) na upijajuće površine koje mogu imati poteškoća u prijanjanju.Dok su površine nanete lateksom blizu sušenja i blago lepljive, na njih treba naneti THERMONEM 66 VODOOTPORNI ELASTIČNI REPARATNI MALTER.

NAČIN PRIMENE:
THERMONEM 66 elastični malter (20 kg) i 4 L čiste vode se homogeno izmešaju u plastičnoj posudi mešalicom od 400 obrtaja u minuti.Ako se mešanje vrši ručno, treba ga raditi u manjim količinama. THERMONEM 06 LATEX se može dodati THERMONEM 66 elastičnom malteru kako bi se povećala njegova adhezija I vodonepropusnost.Ovaj odnos se može postići dodavanjem 1 L THERMONEM 66 LATEX-a i dodavanjem 3 L vode na 20 kg THERMONEM 66 elastičnog maltera. Smeša se nanosi na površinu lopaticom ili prskanjem. Treba obratiti pažnju na aplikacije u veoma toplom i veoma hladnom vremenu, a površina treba da bude navlažene u određenim intervalima u
aplikacijama koje se rade na ekstremnim temperaturama.
POTROŠNJA: 20 kg/m² (za malter od 1 cm); Za 1 kg/500 mL blanka. Za gips debljine 1 cm min. 1 m² /Kraft vreća, za 10 L prostora kao punjenje min. 20 kg / Kraft vreća !
BOJA: Siva.
ROK TRAJANJA: 24 meseca od datuma proizvodnje ako se čuva u originalnom, neotvorenom i neoštećenom
pakovanju.
USLOVI ČUVANJA: Čuvati u suvom i hladnom okruženju.Čuvati sa dobro zatvorenim poklopcima na pakovanju.