O NAMA

Porodična kompanija koja posluje od sedamdesetih godina prošlog veka.

O NAMA

MVD KRSTIĆ

Firma ,,MVD Krstić’’ se bavi završnim radovima u građevinarstvu i adaptacijama preko 30 godina, generacijski, kao i posredovanjem u prometu nekretnina, transportom i proizvodnjom i ugradnjom aluminijumskih lajsni.
Počeli smo kao mala porodična firma koja se bavi građevinskim poslovima kroz generacije od sedamdesetih godina prošlog veka. Zajedno, sa našim inženjerima, kvalifikovanim radnicima smo spremni da odgovorimo zahtevima i željama klijenata.
Nemoguće je i setiti se svih velikih poslova ali bi pomenuli neke: hotel Moskva, Poljska Ambasada, OŠ Kralj Petar II na Vračaru, Opštine Smederevo, Ruma, Raška, Ćuprija, Šid, brojni vrtići, hoteli, privatne kuće i stanovi, kao i ekskluzivni poslovni prostori, parkovi, sportske hale kao što su SC Banjica, SC Rakovica, SC Ruma, gradski bazeni i uređena parkirališta. Radimo profesionalno, vredno i temeljno.
Naši inženjeri su licencirani i sa dugogodišnjim iskustvom. Cilj je da klijenti koji nas angažuju budu zadovoljni. Stalno usavršavamo kadrove, mehanizaciju i opremu.

Project manager and construction worker looking at plans