Thermonem Universal Primer

Koncentrovani prajmer na bazi akrilne emulzije

Koncentrovani prajmer na bazi akrilne emulzije. To je emulzija na bazi akrilnog kopolimera, providna – univerzalni prajmer koji se koristi za unutrašnje i spoljašnje svrhe.
SVOJSTVA:
Veoma dobro prodire u površinu. Pripremom čvrste površine, vezuje poslednji sloj boje za površinu, smanjuje potrošnju boje i smanjuje količinu vode koju upija malter.Pored toga, to je prajmer sa veoma visokim performansama prijanjanja na bazi vode.
TEHNIČKE INFORMACIJE:
Gustina (25°C, gr/ml): 0,90-1,10.
Vreme sušenja: (20° C) Na dodir suvo: 2 sata.
Potpuno sušenje: 72 sata.
OBLASTI PRIMENE
Koristi se za beton, gas beton, gips, malter, unutrašnje i spoljašnje farbane površine.

NAČIN PRIMENE Sve vrste ulja, prljavštine, oštećenih slojeva i ispucalog maltera ili košuljice treba ukloniti sa površine i na potpuno osušene površine naneti prajmer.Pre nanošenje, oštećene, labave i nezdrave površine treba ostrugati,očistiti ulje i prljavštinu vodom.Pre upotrebe THERMONEM UNIVERSAL PRIMER,temeljno se promeša dok ne postane homogena i razređena sa 7 puta većom zapreminom vode, naneti na površinu u jednom sloju četkom ili valjkom.Boja ili izolacioni proizvod možete naneti nakon što prajmer ima minimalno vreme sušenja od 4 sata.
POTROŠNJA
POTROŠNJA: 100 – 300 gr/m2 u zavisnosti od površine u jednom sloju. PAŽNJA: Temperatura površine i vazduha mora biti najmanje +5C i najviše +30C za vreme nanošenja.Ne treba ga primenjivati u veoma vetrovitim uslovima i po direktnom suncu.Trebalo bi da se čuva na hladnom mestu i zaštićenom od mraza. BEZBEDNOSNO UPOZORENJE: Čuvati van domašaja dece.