Thermonem MS Polymer

Bor mineralne TERMOIZOLACIONE boje

Thermonem MS Polymer

MS POLYMER je visokoelastični superiorni polimer na bazi hidroizolacionih proizvoda, razvijen i proizveden korišćenjem najnovijih tehnologija. Ovaj polimerni materijal, koji ima odlična svojstva u svom čistom obliku, spreman je za upotrebu kada se poklopac kante otvori, ima sjajnu, elastičnu i UV otpornu strukturu.
Koristi se kao izolacioni materijal na betonu, košuljici,gipsu, drvetu, metalnim površinama, na površinama sa toplotnom izolacijom od poliuretana u spreju. Lako i brzo se nanosi.
U poređenju sa raznim sličnim proizvodima, MS Polymer je pokazao superiorne performanse protiv pucanja, rupture i ljuštenja do kojih može doći zbog različitih vremenskih prilika tokom godina.
MS Polymer ne stvara pukotine nakon izlaganja UV zracima i održava svoju fleksibilnost i elastičnost dugi niz godina.

NAČIN PRIMENE

Površine na kojima će THERMONEM MS POLYMER biti nanet, moraju biti očišćene od ulja, prljavštine, starog izolacionog materijala itd.Pukotine bi trebalo da budu popravljen malterom za reparaciju i ojačane sa mrežicom.
THERMONEM MS POLYMER treba razblažiti sa 1 litrom vode i naneti na površinu kao jedan sloj prajmera. To treba naneti direktno na prajmer u dva sloja (bez razređivanja vodom I sl.) uz pomoć valjka ili četkom.Nakon nanošenja prajmera, treba ga ostaviti da se osuši najmanje 1 sat. Vreme čekanja između slojeva je 2 sata.Tokom primene, temperatura okoline treba da bude između +5 C i + 30 C. Treba izbegavati primenu u mrazu i ekstremno toplom vremenu. Treba da bude ojačana mrežicom, u aplikacijama velike dužine koje zahtevaju hodanje i u aplikacijama velikog obima.
POTROŠNJA: 1 kg/m2 za nanošenje u boji (za 2 nanošenje sloja), 500 gr / m2 za providno nanošenje (za nanošenje u 2 sloja).
USLOVI SKLADIŠTENJE: Pogodan je za upotrebu od 24 meseca ako se čuva u suvom i hladnom okruženju, u svom originalnom pakovanju, neotvorenom.
SKLADIŠTENJE: Čuvati u suvom i hladnom okruženju sa zatvorenim poklopcem.
BOJA: Može se proizvoditi u svim bojama po želji.

OBLASTI PRIMENE

* Hidroizolacija terasa, krovova I balkona.
* Na spoljašnjosti zgrada.
* Na metalnim i drvenim površinama.
* Na betonu za temelje.
* Na krovovima pokrivenim crepom i membranom.
* Na betonskim i asfaltnim podovima.
* Na cigli, keramici, briketu, gas betonu, pocinkovanom,sendvič panelu, trapeznom limu i valovitim i nevalovitim krovnim limovima.